Jaloers:

Jaloers:

Jaloers zijn, wat de reden mag zijn:

Waarom zou je jaloers moeten zijn? Na de levens ervaren jaren die je hebt opgebouwd ,en vooral door onderzoek te doen is het niet nootzakelijk om nog jaloers te moeten zijn. Er zijn heel wat reden om daar bij stil te staan.

Is iemand nu echt gelukkig:

Als die persoon, bijvoorbeeld een nieuwe auto koopt ,of een redelijk mooi huis koopt, merk kleding, Gadgets. Ik ben van mening dat het niet belangrijk hoef te zijn. Ik heb de afgelopen jaren ontdekt dat ik me niet perse wil gaan verdiepen ,of bepaalde mensen ,bepaalde duren aankopen doen zoals ,een duren auto die ze kopen. Je weet natuurlijk niet of die persoon daar gelukkig mee is? Je kan niet in hem of haar toekomst kijken. Maar je kunt wel een inschatting doen, Als je een man of een vrouw in een duren auto ziet rijden! Meestal laat een vrouw, man wel zien dat die gelukkig kan zijn door een glimlach op zijn, of haar gezicht te hebben. Of dat door de lichaamstaal te herkennen. Door een beetje vlot te bewegen als die persoon in de auto zit!

Ik op serveer mensen wel eens omdat het mij toeval opvalt, bewust of onbewust!

Wil soms wel eens opletten naar mensen die een duren auto rijden naar hun gedrag. Omdat ik het wel leuk vindt om daar naar te kijken. Als mensen plezier maken, dan heb ik ook plezier. En gun het dan de meeste mensen wel, die een mooie auto hebben. Zo heb ik geleerd om daar mee om te gaan. Ook door de levens lessen arme pa, rijke pa, goed te controleren en het dagelijks ook bij te stellen in mijn leven.

Als je heel vaak aan mogelijkheden denkt en er naar handelt, kun je meer bereiken dan iemand die een nieuwe auto gelijk koopt. En je handelt er dan naar om 10% tot 20% maandelijks opzei te houden voor de onderneming.

#Jaloers

Geloof ons niet op ons woord

Dit is wat onze lezers zeggen

"Omdat ik een fervent liefhebber ben van spannende avonden en avonturen, is dit boek mijn gids geworden om het beste uit mijn nachten te halen. De avondgeest van de auteur komt op elke pagina naar voren, en de eenvoud van het taalgebruik maakt het een heerlijk en makkelijk leesbaar boek. Een echte aanrader voor mede-nachtbrakers!"
John M. - ★★★★★
"Ik waardeer de manier waarop Wilbert Vis een boekje heeft gemaakt dat niet alleen inzichtelijk is, maar ook een genot om te lezen. Het gebruik van eenvoudige woorden maakt het gemakkelijk te begrijpen, en de positieve boodschap vindt weerklank bij lezers uit alle lagen van de bevolking. Dit is een testament. aan de vaardigheid van de auteur in het creëren van inhoud die zowel aangenaam als impactvol is."
Smith G. - ★★★★★
"Als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zoek ik vaak naar middelen om de geest van mijn patiënten te verheffen. Zijn hulpmiddel is een waardevol hulpmiddel gebleken bij het bevorderen van positiviteit en een gevoel van welzijn. De gemakkelijk te begrijpen taal maakt het voor iedereen toegankelijk, en Ik geloof dat het een verschil kan maken in verschillende gezondheidszorgomgevingen."
Lauren G. - ★★★★★

Jaloers:

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel