Religie

Religie

De boodschap van de Dalai Lama van vandaag is uw herinnering aan:
Mijn religie:

is heel eenvoudig, om te begrijpen, Mijn religie is vriendelijkheid
Dalai Lama
Je zou kunnen denken dat mijn religie het boeddhisme is. Misschien heb je mij al die tijd verkeerd begrepen. Mijn religie is eenvoudig. Mijn religie is vriendelijkheid. Het beoefenen van de religie van vriendelijkheid heeft een diepgaande impact op mijn leven gehad. Het heeft mij gelukkiger en meer voldaan gemaakt. Ik wil je leren hoe je van vriendelijkheid ook je religie kunt maken, zodat jij een net zo vreugdevol bestaan kunt leiden.

Wat betekent het als ik zeg dat mijn religie vriendelijkheid is?
Als ik zeg: ‘Mijn religie omarmen, is vriendelijkheid’, gaat dat verder dan de rituelen van traditionele religies. Het gaat niet om naar de kerk of de moskee gaan. Het gaat over het cultiveren van een medelevend hart dat vriendelijkheid uitdrukt in alle aspecten van het leven. De religie van vriendelijkheid overstijgt religieuze grenzen en is een uitnodiging om de waarden te omarmen die ons allemaal verbinden.

Centraal in mijn overtuiging staat het idee dat alle mensen geluk en liefde verdienen. Dus als ik zeg dat mijn religie vriendelijkheid is, nodig ik je uit om een manier van leven te omarmen die oprechte zorg voor anderen voorop stelt.

Vriendelijkheid als zorgplicht
De religie van vriendelijkheid gaat over het erkennen van de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Het gaat om het erkennen van de gedeelde menselijke ervaring, de worstelingen en de vreugden. Het is een zorgplicht die verder gaat dan de dingen die ons scheiden, zoals geografie, religie, cultuur en nationaliteit. Deze zorgplicht kan dienen als een moreel kompas, waarmee u uw handelen en verlangens op anderen kunt richten.

De vriendelijkheid waar ik het over heb, schuilt in de eenvoud van alledaagse interacties. Een glimlach, een bemoedigend woord en een helpende hand. Het doel van mijn religie is om een meer medelevende wereld te creëren. Waar ik ook ga, ik ontmoet blije gezichten omdat de boodschap die ik verspreid die van liefde en mededogen is.

#omarmen

 

Geloof ons niet op ons woord

Dit is wat onze lezers zeggen

"Omdat ik een fervent liefhebber ben van spannende avonden en avonturen, is dit boek mijn gids geworden om het beste uit mijn nachten te halen. De avondgeest van de auteur komt op elke pagina naar voren, en de eenvoud van het taalgebruik maakt het een heerlijk en makkelijk leesbaar boek. Een echte aanrader voor mede-nachtbrakers!"
John M. - ★★★★★
"Ik waardeer de manier waarop Wilbert Vis een boekje heeft gemaakt dat niet alleen inzichtelijk is, maar ook een genot om te lezen. Het gebruik van eenvoudige woorden maakt het gemakkelijk te begrijpen, en de positieve boodschap vindt weerklank bij lezers uit alle lagen van de bevolking. Dit is een testament. aan de vaardigheid van de auteur in het creëren van inhoud die zowel aangenaam als impactvol is."
Smith G. - ★★★★★
"Als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zoek ik vaak naar middelen om de geest van mijn patiënten te verheffen. Zijn hulpmiddel is een waardevol hulpmiddel gebleken bij het bevorderen van positiviteit en een gevoel van welzijn. De gemakkelijk te begrijpen taal maakt het voor iedereen toegankelijk, en Ik geloof dat het een verschil kan maken in verschillende gezondheidszorgomgevingen."
Lauren G. - ★★★★★

Religie

0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel