overwin je dagelijkse vaste taken:

overwin je dagelijkse vaste taken:

Overwin mijn vaste dagelijkse taken te doen, en tussen door aandacht aan je hobby’s hebt!

Dagelijks, begin ik met meditatie oefeningen te doen, voor mijn spieren te ontspannen, en tegelijk zet ik meditatie muziek op. Om je hersenen positief te stimuleren. Zelf een tekst uitspreken voor de spiegel en meer zelfvertrouwen en positief daar mee omgaan.

Dan komen de dagelijkse routines:

posten van berichten op sociale media vier dagen in de week of meer. Opfrissen aankleden, rustig eten. Met Yatzee spelen t.v die aanstaat. De website blog seo wordpress ,onderwerpen posten  Dus ook een paar uurtjes ontspannen thuis. Ook Google voor ondernemers vaardigheden of geld uit besteden freelancers voor bepaalde taken waar ik niet al te veel van weet. S’ middags een paar uurtjes lopen. Tussen door of daarna enkele boodschapjes doen. Dan is het alweer snel het einde van de dag. Dan uit eten bij resto van harte of thuis of bij een kennisje eten. Na 19:00 ga ik af en toe bij iemand langs. En Wilbert werkt s’ avonds ook wel eens voor zijn onderneming! Zo vind ik het meestal wel leuk om daar mee bezig te zijn. Ook moet ik me soms er over heen zetten in het begin. Omdat ik dan even meer creativiteit nodig heb!

Ik ben een vrij man en kan doen en laten waar ik zin in heb!

Doe vaak activiteiten dus op een ontspannen manier. Denk daar bij als hobby’s Zo wil ik aangeven dat ik ook tijd voor nog leukeren activiteiten moet vrij houden. Ook door een keer per maand of of om de twee maanden ergens naar toe te gaan. Naar de film, ton praten, iets bezichtigen naar een locatie gaan waar veel mensen zijn, bevoorbeeld iets drinken.

Interactie met mensen een beetje onder houden en aanvoelen met wie je gaat praten!

Enkel keertje in de week praat ik wel met vreemde mensen, vind het leuk om mensen te op serveren! En als mensen over een onderwerp willen praten!

#overwin

 

Geloof ons niet op ons woord

Dit is wat onze lezers zeggen

"Omdat ik een fervent liefhebber ben van spannende avonden en avonturen, is dit boek mijn gids geworden om het beste uit mijn nachten te halen. De avondgeest van de auteur komt op elke pagina naar voren, en de eenvoud van het taalgebruik maakt het een heerlijk en makkelijk leesbaar boek. Een echte aanrader voor mede-nachtbrakers!"
John M. - ★★★★★
"Ik waardeer de manier waarop Wilbert Vis een boekje heeft gemaakt dat niet alleen inzichtelijk is, maar ook een genot om te lezen. Het gebruik van eenvoudige woorden maakt het gemakkelijk te begrijpen, en de positieve boodschap vindt weerklank bij lezers uit alle lagen van de bevolking. Dit is een testament. aan de vaardigheid van de auteur in het creëren van inhoud die zowel aangenaam als impactvol is."
Smith G. - ★★★★★
"Als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zoek ik vaak naar middelen om de geest van mijn patiënten te verheffen. Zijn hulpmiddel is een waardevol hulpmiddel gebleken bij het bevorderen van positiviteit en een gevoel van welzijn. De gemakkelijk te begrijpen taal maakt het voor iedereen toegankelijk, en Ik geloof dat het een verschil kan maken in verschillende gezondheidszorgomgevingen."
Lauren G. - ★★★★★
0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel