verhaal, Wilbert, Vis met autisme?

verhaal, Wilbert, Vis met autisme?

Wilbert Vis, heeft niet het gevoel dat ik met autisme opgegroeid ben.
In het begin van de jaren, kon ik  vooral motorisch goed voor uit en leerde al snel lopen maar theorie en concentratie ,praten was minder tot aan mijn 6 jaar toe. Goede contacten opbouwen en praten bleek lang een enorme obstakel, belemmering voor mij. Ging wel naar de gewone kras, kleuterschool. Maar helaas kon ik niet mee met de rest. En ging ik naar een M.L.K school toe, daarna naar de V.S.O school. Ik liet mijzelf niet kennen en ging eerder van school af, want ik vond het vreselijk daar. En verders in mijn leven werd ik steeds meer gemotiveerd. Om heel veel jaren Nederlandse les te gaan doen, L.B.O behaald. Bedrijf cursussen behaald binnen het bedrijf. Engels Mavo twee jaar gedaan. Sociale contacten ,met mensen is moeilijk voor mij nu nog steeds. Soms verbaas ik mezelf weer als het meegevallen is om met mensen te praten.
Ben ook te vaak verlegen geweest om iets verkeerd te zeggen.
Autisme en gevoeligheid prikkels:
In het begin van mijn leven heb ik weinig klachten gehad betreft gevoel wat bij autisme hoort! zoals prikkels, stress  gespannenheid, overgevoeligheid, hoofdpijn, kiespijn, spierpijn. Die klachten kwamen eerder toen ik 30+ jaar oud was en toen vroeg mijn moeder om het verstandig is om me te laten testen op autisme.35 jaar was ik toen. Ging ik naar een organisatie van autisme en ik kreeg testen die ik moest maken. Er bleek inderdaad autisme uit te komen. Zo kreeg ik kort daarna meditatie om iedere dag in te nemen, betreft de prikkeling in mijn hoofd. Dat had ik naar een paar jaartjes afgebouwd want ik vond het helemaal niks. Na mijn 40ste kreeg ik ook te maken met slechte ogen en moest toen een bril gaan dragen. Dat was al helemaal geen pretje. En heb nu al meer dan 3 jaar oogstress. prikkels van uit mijn ogen .Mijn gevoel een bril dragen wendt nooit. Nu over hobby’s hou enorm van harde muziek ook evenementen, bijvoorbeeld carnaval herrie op bepaalde activiteiten maar ja, kan er moeilijk afstand van nemen. Wel is het zo als ik mij vrolijk heb ingespannen ben ik na het einde van de dag op! Dan kun je dat zien aan mijn ogen. Ook is mijn bril wat donker omdat ik het licht niet zo goed kan verdragen. Dus heb mee kleurende glazen. Dus ik wil me niet beïnvloeden betreft de gezelligheid vermijden! En neem de rust wel!
Aangepast werk is voor mij heel moeilijk!
Zo wil ik enorm graag werk doen met uitdaging! Dus geen sloom werk, futloos werk.
wat geen uitdaging biedt! En wil werk doen op mijn niveau!
Makkelijk M.B.O niveau!
Mijn handicap:
zorg er wel voor dat ik een hele brede interesse in alles heb!
Doorzettingsvermogen. En andere heel graag beter leren kennen. Ik heb er wel eens met mensen over om andere beter te leren kennen, dus de interactie met iemand aangaan. Ja zegt die persoon dat gevoel ken ik wel je vind hier mensen bij het eet clubje die je beter leert kennen. Op straat is iedereen op zichzelf!

Geloof ons niet op ons woord

Dit is wat onze lezers zeggen

"Omdat ik een fervent liefhebber ben van spannende avonden en avonturen, is dit boek mijn gids geworden om het beste uit mijn nachten te halen. De avondgeest van de auteur komt op elke pagina naar voren, en de eenvoud van het taalgebruik maakt het een heerlijk en makkelijk leesbaar boek. Een echte aanrader voor mede-nachtbrakers!"
John M. - ★★★★★
"Ik waardeer de manier waarop Wilbert Vis een boekje heeft gemaakt dat niet alleen inzichtelijk is, maar ook een genot om te lezen. Het gebruik van eenvoudige woorden maakt het gemakkelijk te begrijpen, en de positieve boodschap vindt weerklank bij lezers uit alle lagen van de bevolking. Dit is een testament. aan de vaardigheid van de auteur in het creëren van inhoud die zowel aangenaam als impactvol is."
Smith G. - ★★★★★
"Als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zoek ik vaak naar middelen om de geest van mijn patiënten te verheffen. Zijn hulpmiddel is een waardevol hulpmiddel gebleken bij het bevorderen van positiviteit en een gevoel van welzijn. De gemakkelijk te begrijpen taal maakt het voor iedereen toegankelijk, en Ik geloof dat het een verschil kan maken in verschillende gezondheidszorgomgevingen."
Lauren G. - ★★★★★
0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel