humor, autisme

humor, autisme

Wilbert vis, heeft humor op zekere hoogte!

Wilbert, kan beter met humor om gaan als die goed in zijn vel zit, En geen dagelijkse stress ,of klachten heeft! Ook is het belangrijk om wat voor humor het gaat, daar zit zoveel verschil in, bijvoorbeeld gek zijn?

Wat voor mij geen humor is kan voor een ander wel humor zijn!

In het teken van Carnaval vind ik Tonpraters humor wel redelijk leuk. Het is meer dan humor .Zo wie zo bepaalde typetjes! In kleding dracht. Al de hele gezelligheid daarom heen. De locatie de indeling de mensen.

Als ik mensen niet goed ken vind ik sarcasme humor niet zo heel leuk, vaker irritant!

Vooral als ik mensen hoor die lossen woorden spreken in het open baar die gezien willen worden, en dan wat negatieve humor hebben kan ik er vaak niet tegen, of ik moet een hele goede dag hebben!

Meestal vind ik humor een vak, die je moet beheersen!

Humor is meestal een vak apart, mij mening is dat ik niet genoeg empathie kan hebben van mensen die alleen maar hun geweldig vinden door zomaar iets te zeggen in het openbaar!

Humor op t.v vind ik wel wat vaker leuker!

Op M.T.V zender over mislukte humor een beetje sarcasme vind ik soms wel redelijk leuk. Ook zie wel eens dat soort filmjes op youtube, Tik tok. Beetje in de zin van Bloopers. Dat zijn mensen die juist in de camera iets verkeerds willen doen om daar door meer volgers te krijgen en creatief daar mee om te gaan. Dat is wel anders dan op straat om iemand in een paar minuten ongevraagd bijvoorbeeld lastig te vallen. Of de situatie inschatten kan ik dit wel zomaar zeggen op straat.

Ik zie mensen die zogenaamde humor hebben, en niet kunnen gedragen als, gevoelloos!

Die mensen hebben naar mijn gevoel een beperking in hun hun hoofd, dat ook met het filter proces te maken heeft!

# humor kunnen accepteren.

 

 

Geloof ons niet op ons woord

Dit is wat onze lezers zeggen

"Omdat ik een fervent liefhebber ben van spannende avonden en avonturen, is dit boek mijn gids geworden om het beste uit mijn nachten te halen. De avondgeest van de auteur komt op elke pagina naar voren, en de eenvoud van het taalgebruik maakt het een heerlijk en makkelijk leesbaar boek. Een echte aanrader voor mede-nachtbrakers!"
John M. - ★★★★★
"Ik waardeer de manier waarop Wilbert Vis een boekje heeft gemaakt dat niet alleen inzichtelijk is, maar ook een genot om te lezen. Het gebruik van eenvoudige woorden maakt het gemakkelijk te begrijpen, en de positieve boodschap vindt weerklank bij lezers uit alle lagen van de bevolking. Dit is een testament. aan de vaardigheid van de auteur in het creëren van inhoud die zowel aangenaam als impactvol is."
Smith G. - ★★★★★
"Als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zoek ik vaak naar middelen om de geest van mijn patiënten te verheffen. Zijn hulpmiddel is een waardevol hulpmiddel gebleken bij het bevorderen van positiviteit en een gevoel van welzijn. De gemakkelijk te begrijpen taal maakt het voor iedereen toegankelijk, en Ik geloof dat het een verschil kan maken in verschillende gezondheidszorgomgevingen."
Lauren G. - ★★★★★
0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel