Overwinnen van uitdagingen:

Overwinnen van uitdagingen geest en lichaam van ,Wilbert Vis:

Waar ik de laatste jaren hard aan gewerkt heb! Veel meer tot rust komen ,Mijn  gewicht goed in de gaten houden ook meer op je voeding letten.

Diëtist, kom ik nu voor het tweede jaar.

En weet van mijzelf dat ik 150 minuten per week zeker moet bewegen , betreft de tijd haal ik dat makkelijk. Vooral omdat ik elke dag thuis ben. Kan ik mijn eigen tijd indelen! Het verbranden van Calorie, lukt mij ook makkelijk. Voor mij is het belangrijk dat ik 1800, kilocalorieën verbrand! Zo vind ik het leuk en waardevol om mensen te helpen met verbranden van vetten, vooral mannen kunnen daar baad mee hebben. En wil mij vooral op die doelgroep richten van mannen. Mannen hebben al gauw een onderbuik, betreft een bepaalde leeftijd. Vrouwen kunnen ook goed afvallen en gaan de vetten ergens anders zitten.

Geestelijk bezig:

Ben mij al meerdere jaren, met ondernemen bezig. Als je onder bescherming bewind staat, blijf je meer beperkt tot ondernemen, ook betreft geld uitgeven voor de onderneming! Maar heb geleerd om er wat beter mee om te gaan! Daar voor wilt meditatie lessen zeker helpen. Om heel veel oefeningen te doen, ademhaling oefeningen, vooral hoofd en gezicht, oefeningen, affirmaties, in de spiegel oefenen en zinnen oplezen. Ook vooral oefeningen uitvoeren wat voor mij werkt, en videotraining volgen wat er verteld word, en op in spelen wat bij Wilbert Vis, het beste past aan meditaties!

Meditaties, ik nu van geleerd heb!

Rustig blijven, op een goede manier voor mijzelf opkomen . Meer afstand nemen betreft mijn moeder die te over bezorgd is. betreft het bescherming bewind. De juiste diensten goed bekijken wat voor mij helpt betreft de verschillende onderdelen. Ook heb ik geleerd hoe ik het beste met mijn werkgever kan om gaan. Dus leer ik om te ondernemen in meer mogelijkheden dan voor af! En meer positiefs op mijn toekomst weg zal gaan bewandelen en meer zal overwinnen van uitdagingen! Mensen die in zo’n vergelijking situatie  zitten kan ik zeker helpen.

 

Geloof ons niet op ons woord

Dit is wat onze lezers zeggen

"Omdat ik een fervent liefhebber ben van spannende avonden en avonturen, is dit boek mijn gids geworden om het beste uit mijn nachten te halen. De avondgeest van de auteur komt op elke pagina naar voren, en de eenvoud van het taalgebruik maakt het een heerlijk en makkelijk leesbaar boek. Een echte aanrader voor mede-nachtbrakers!"
John M. - ★★★★★
"Ik waardeer de manier waarop Wilbert Vis een boekje heeft gemaakt dat niet alleen inzichtelijk is, maar ook een genot om te lezen. Het gebruik van eenvoudige woorden maakt het gemakkelijk te begrijpen, en de positieve boodschap vindt weerklank bij lezers uit alle lagen van de bevolking. Dit is een testament. aan de vaardigheid van de auteur in het creëren van inhoud die zowel aangenaam als impactvol is."
Smith G. - ★★★★★
"Als beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg zoek ik vaak naar middelen om de geest van mijn patiënten te verheffen. Zijn hulpmiddel is een waardevol hulpmiddel gebleken bij het bevorderen van positiviteit en een gevoel van welzijn. De gemakkelijk te begrijpen taal maakt het voor iedereen toegankelijk, en Ik geloof dat het een verschil kan maken in verschillende gezondheidszorgomgevingen."
Lauren G. - ★★★★★
0
    0
    Je winkelwagen
    Je winkelwagen is leegTerug naar de winkel